Showing results 1 to 2 of 2

Thread: How to run Runtime and Client together

  1. #1
    Join Date
    18.05.2020
    Posts
    1

    Default How to run Runtime and Client together

    How can i run Runtime and Client (zenon 10) on the same system ?

  2. #2
    Join Date
    03.11.2015
    Posts
    66

    Default Re: How to run Runtime and Client together

    Quote Originally Posted by Lukas View Post
    How can i run Runtime and Client (zenon 10) on the same system ?
    If your Runtime is also working as your host, you can't - it's not a valid use case for our product.

    BR,
    Joris

Similar Threads

  1. Server Client Runtime Compatibility
    By rahulindore05 in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 0
    Last Post: 2nd March 2021, 12:30
  2. Replies: 2
    Last Post: 25th August 2017, 11:10
  3. Server & Client Runtime
    By abdalhadi in forum zenon Network
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 2015, 07:18
  4. Client runtime licensing
    By okhotnikov in forum zenon Network
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2009, 07:04
  5. Reloading the runtime (accept changes from the editor without runtime restart)
    By rloureiro in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 1
    Last Post: 1st April 2008, 11:58

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •