Showing results 1 to 3 of 3

Thread: Maintenance_SO_CD_Diagnostics_XXX screens not editable?!

  1. #1
    Join Date
    01.02.2016
    Posts
    55

    Ausrufezeichen Maintenance_SO_CD_Diagnostics_XXX screens not editable?!

    Hi all...

    I use Pharma HMI demo application set, but when I try to modify Screens with name Maintenance_SO_CD_Diagnostics_XXX it can't be done.
    All these screens are "read-only", no possibility to insert elements etc.

    How to unlock these screens for editing?

    Best regards,
    MK

  2. #2

    Default Re: Maintenance_SO_CD_Diagnostics_XXX screens not editable?!

    Hi milosh,

    the whole maintenance ara is made of one smart object. It includes all the system variables, the screens and the whole navigation.
    You can modifiy the screens within the Smart Object Template.
    Click image for larger version

Name:	2021-10-07_08h55_58.jpg
Views:	16
Size:	60.6 KB
ID:	3167

    Kind Regards
    Bernhard

  3. #3
    Join Date
    01.02.2016
    Posts
    55

    Default Re: Maintenance_SO_CD_Diagnostics_XXX screens not editable?!

    Quote Originally Posted by bernhardko View Post
    Hi milosh,



    the whole maintenance ara is made of one smart object. It includes all the system variables, the screens and the whole navigation.

    You can modifiy the screens within the Smart Object Template.





    Kind Regards

    Bernhard
    That's it.
    Thank's a lot Bernhard!





Similar Threads

  1. Screens manipulation
    By smartAlexqc in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 1
    Last Post: 22nd February 2021, 11:06
  2. Import Screens
    By Olesia in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 1
    Last Post: 18th December 2017, 22:04
  3. Display in 2 screens
    By tuanda88 in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 3
    Last Post: 30th January 2015, 09:33
  4. How to get Object in Screens
    By jorgedatcom in forum VBA
    Replies: 1
    Last Post: 9th January 2012, 00:32
  5. is the REMA editable in RT?(analog type)
    By michael_k in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 5
    Last Post: 18th November 2009, 23:14

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •