Showing results 1 to 2 of 2

Thread: I need to predefine which variable to display in the report in runtime

  1. #1
    Join Date
    07.04.2021
    Posts
    5

    Default I need to predefine which variable to display in the report in runtime

    In my recent project I am facing some issue, Previously I am displaying a set of 50 variables in the report, I am using report builder and report viewer , now the new requirement is the customer need to select the particular variable out of the 50 variable in the runtime , so that particular variable only need to appear in the report , How can I do this?

  2. #2
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    1,023

    Default Re: I need to predefine which variable to display in the report in runtime

    as this is nothing specific for energy, i'm moving your thread to another node. Right thread node increases chances for an answer.

Similar Threads

  1. Display different variable value
    By jahidbagwan in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 3
    Last Post: 21st August 2014, 13:13
  2. Display Variable Name
    By knubla in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 30th November 2012, 10:12
  3. Multiple Monitor to display different pictures in Runtime
    By janlyndon in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 11th April 2010, 23:45
  4. Display Help File in Runtime
    By ionvalesareanu in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 4th June 2009, 17:49

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •