Showing results 1 to 2 of 2

Thread: Scheduler issues

  1. #1
    Join Date
    18.05.2021
    Posts
    2

    Default Scheduler issues

    Hello all,

    Trying to use Scheduler to run compressor station at my customer site.
    Unfortunately struggling to set it up, i have created Scheduler Group, Disabled the updating from editor to RT, created RT Scheduler Screen.

    I am able to create switching points both in editor and RT but when the trigger time passes there is no any manipulation on this variable that have been set for this specific switching point.

    Further questions:
    1. Does 1 Scheduler Group can manipulate different variables or 1 Scheduler for 1 variable?
    2. If only 1 variable can be manipulated how can i set multiple time zones?

    Thanks in advance for all of you.

    Best Regards,
    Grisha Estrin.

  2. #2
    Join Date
    18.05.2021
    Posts
    2

    Ausrufezeichen Re: Scheduler issues

    Issue didn't solved yet 

Similar Threads

  1. modify Scheduler with VBA
    By rloureiro in forum VBA
    Replies: 3
    Last Post: 3rd March 2019, 22:04
  2. scheduler Time setting bug.
    By backjahyun in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2017, 11:41
  3. CDDN Suite und kein Scheduler verfügbar
    By hp in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 4
    Last Post: 8th July 2015, 11:38
  4. Zenon 7 - BUG im Scheduler?
    By elso in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 4
    Last Post: 9th April 2013, 01:31
  5. P&F Scheduler
    By hansvanzijp in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 5
    Last Post: 12th January 2010, 10:09

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •