Showing results 1 to 3 of 3

Thread: Colum with fixed in Zenon Alarms page

  1. #1
    Join Date
    17.09.2020
    Posts
    7

    Default Colum with fixed in Zenon Alarms page

    Hi experts,

    In Zenon 6.51 the column with could be fixed but you had the option during runtime to make the columns wider or thinner. 
    In Zenon 7.6 I am unable to change the column with of the Alarm neither the CEL in runtime.

    The application has been ported from 6.51 to 7.6. Is there any extra option that I need to set to allow the column with to be modified during runtime?

    Thanks

    Best regars 

  2. #2
    Join Date
    12.10.2017
    Posts
    1
    Best Answer

    Default Re: Colum with fixed in Zenon Alarms page

    Hey Sole125, 
    Hope you're doing well. 
    I think the option you are referring to is the Freeze Column Location option - by default this is on. 

    You will find this in the properties for the main AML control element, under Header and Grid (see attachment) - you will need to ensure that it is not selected to see the functionality you require. 

    I hope this helps! 
    Feel free to contact us if you need further assistance.
    All the best, 
    Aaron 
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Capture1.PNG  

  3. #3
    Join Date
    17.09.2020
    Posts
    7

    Default Re: Colum with fixed in Zenon Alarms page

    Hi Aaron,

    Thanks for your quick reply.

    I found the setting that you are mentioning. The issue that I had is that since it was a conversion from 6.51 that setting was not there. In the moment that I loaded another Alarm template it appeared automatically.

    Thanks

    Best regards

    Xavi

Similar Threads

  1. Extract Alarms from Zenon HMI Backup
    By Hebeshe in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 21st July 2020, 12:48
  2. REG: cel and alarms not visible in zenon 7.50
    By saikiran in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 7th June 2019, 11:09
  3. Idea to display zenon network status on WebServer start page
    By herberto in forum Smart Server & Smart Client (former Webserver & Webclient)
    Replies: 0
    Last Post: 20th March 2015, 12:36
  4. Display fixed number of digits
    By scotttee in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 12th March 2009, 13:54
  5. Placing a jpg/bmp logo on Zenon CE page
    By mattsd in forum zenon Service Engine Operator
    Replies: 4
    Last Post: 9th January 2008, 10:44

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •