Showing results 1 to 2 of 2

Thread: Unable to read PLC Variable in Client

  1. #1
    Join Date
    21.05.2020
    Posts
    5

    Default Unable to read PLC Variable in Client

    Hi,
      I can get the value of the PLC variable in client only if I press refresh now in variable diagnosis screen. 
      May I know how to resolve this?


      Thanks in advance.


  2. #2
    Join Date
    18.12.2017
    Posts
    37

    Default Re: Unable to read PLC Variable in Client

    Hi!

    There should be a button named "Refresh on" that activates automatic refresh. It is usually added by the template.
    This is also available in the screen switch function for screen type "Variable Diagnosis" as "Refresh actual values on".

    /Fredrik

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12th May 2020, 16:18
  2. Permanently read variable
    By joelprasad in forum zenon Energy Edition
    Replies: 4
    Last Post: 25th August 2018, 08:45
  3. Unable to remove Reaction Matrix from String Variable
    By synergyautomation in forum zenon Service Engine Operator
    Replies: 1
    Last Post: 10th July 2018, 09:17
  4. IEC60870-103 Unable to read analog measures
    By steven.costantini in forum zenon Energy Edition
    Replies: 16
    Last Post: 27th June 2016, 08:01
  5. IEC60870-103 Unable to read analog measures
    By steven.costantini in forum Drivers
    Replies: 16
    Last Post: 27th June 2016, 08:01

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •