Showing results 1 to 1 of 1

Thread: Runtime set height screen

  1. #1
    Join Date
    24.10.2019
    Posts
    6

    Default Runtime set height screen

    Hello,
    I need to change my screen size (height) according to the number of elements that I want to show.
    My first try was this script:


    Dim scrAll As DynPicture
    Set scrAll = thisProject.DynPictures.Item("mainAlarmActiveDetails")
    scrAll.UseTemplateSize = False
    scrAll.Height = 2000
    scrAll.UpdateAll


    So.. the function "UseTemplateSize" is not working in VBA, I donīt know why?

    Another chance is to use this script:

    Dim scrAll As DynPicture
    Set scrAll = thisProject.DynPictures.Item("mainAlarmActiveDetails")
    scrAll.Move scrAll.Left + 10, scrAll.Top, scrAll.Width, scrAll.Height + 10
    scrAll.UpdateAll


    The movement is working but the size change is not.
    The main idea is to enable the vertical movement when I have more elements on the screen.
    Could somebody help me about resize the screen in runtime?
    Last edited by pauloodwazny : 12th February 2020 at 14:50

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 3rd July 2018, 13:09
  2. Freezing screen in runtime
    By anemet in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 18th May 2018, 11:04
  3. Main menu height
    By robolution in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 5th October 2016, 09:35
  4. Screen setup runtime
    By rizwanwar in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 7th March 2016, 09:02
  5. Freeze Notepad (text screen) in Runtime
    By dario in forum zenon Supervisor
    Replies: 5
    Last Post: 22nd May 2013, 08:17

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •