Showing results 1 to 3 of 3

Thread: VACO is not counting (Runtime event: "Embedded Software missing: VACO")

  1. #1
    Join Date
    17.02.2020
    Posts
    19

    Default VACO is not counting (Runtime event: "Embedded Software missing: VACO")

    Hello,

    I am starting a fresh project in Zenon Logic. I connected two counters to a VACO function block.
    However, the VACO counter is not counting and the Runtime event viewer is showing "Embedded Software missing: VACO"
    What could be the problem? 
    thanks in advance.

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails VACO.jpg  

  2. #2
    Join Date
    28.02.2013
    Posts
    218

    Default Re: VACO is not counting (Runtime event: "Embedded Software missing: VACO")

    Dear Anas,

    what version of zenon Logic are you using?

    Regards,
    Felix

  3. #3
    Join Date
    17.02.2020
    Posts
    19

    Default Re: VACO is not counting (Runtime event: "Embedded Software missing: VACO")

    Quote Originally Posted by felixst View Post
    Dear Anas,

    what version of zenon Logic are you using?

    Regards,
    Felix

    I am using Zenon 8.10, from within which I openen a new Zenon Logic project.
    It might worth mentioning that I am using the Demo mode, not sure if that might have an effect or not.

Similar Threads

  1. Event "Object deleted"???
    By wenzm in forum VBA
    Replies: 0
    Last Post: 13th December 2019, 14:27
  2. "Variable Use" list in "Project Analysis" window shown Empty
    By swamy.panakala@gmail.com in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2019, 08:02
  3. Replies: 1
    Last Post: 13th March 2017, 13:51
  4. "Bildname ändern" - Event?
    By wenzm in forum VBA
    Replies: 1
    Last Post: 11th June 2014, 19:38
  5. Replies: 4
    Last Post: 8th April 2009, 09:27

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •