Showing results 1 to 1 of 1

Thread: VSTA VB.Net not working when start from Startup tool

  1. #1

    Default VSTA VB.Net not working when start from Startup tool

    Dear Team,

    In one of our IPC VSTA(VB.Net) is not working whenever we are starting the runtime from Startup tool or Runtime short cut(not working in both 32 bit and 64 bit)
    But, If we start the runtime from Zenon editor VSTA is working perfectly.
    I would like to know which settings needs to be done/reason for VSTA not working start throgh Startup tool(I assigned the proper RT path in Startup tool and ensured that same RT is running in Runtime and communication to the PLC also heathy)

    I started the VSTA throgh ProjectAddin.
    Zenon version 7.60

    Kindly give the solution.


    Regards,
    SwamyP
    Last edited by swamy.panakala@gmail.com : 17th September 2019 at 13:19

Similar Threads

  1. VSTA Project not working properly
    By jesus_michel in forum Add-In Framework
    Replies: 6
    Last Post: 14th February 2018, 22:12
  2. Replies: 2
    Last Post: 24th August 2015, 12:31
  3. Zenon Startup Tool
    By gtgallemit in forum Editor and Runtime Setup
    Replies: 2
    Last Post: 8th June 2012, 01:01
  4. Testconnection Tool
    By stefan_m in forum Diagnosis Tools
    Replies: 3
    Last Post: 2nd April 2012, 23:27
  5. when I start the editor from the startup tool nothing happens
    By markclemens in forum zenon Supervisor
    Replies: 0
    Last Post: 3rd January 2008, 08:51

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •