Showing results 1 to 4 of 4

Thread: Facing error of command group even though variables available and linked properly

  1. #1
    Join Date
    04.03.2019
    Posts
    4

    Default Facing error of command group even though variables available and linked properly

    Hi,

    FACING ERROR  (RESPONSE VARIABLE DOES NOT EXIST) OF COMMAND GROUP EVEN THOUGH VARIABLES AVAILABLE AND LINKED PROPERLY.

    PFA Screen shot error


    Attached Thumbnails Attached Thumbnails err.PNG  

  2. #2
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    808

    Default Re: Facing error of command group even though variables available and linked properly

    You probably forgot to link by variables, in the property: 'set value' - 'command group', the right Command Group.

    To claim to be "linked properly": as well the command group must know variable name patterns (e.g. "*_RV" and "*_CO")
    as each relevant variable must know its command group.

  3. #3
    Join Date
    04.03.2019
    Posts
    4

    Default Re: Facing error of command group even though variables available and linked properly

    Hi,

    it is linked correctly even though facing error

  4. #4
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    808

    Default Re: Facing error of command group even though variables available and linked properly

    hmm, maybe send the project backup to your local COPA-DATA support for the diagnosis. If everything would be configured correctly, then there will be no error messages.

    Or try to reproduce the same in very small project - with only 1 response and 1 command variable and only 1 command group.

    It is strange that in those error messages the command processing writes all names of response variables with '*' (not resolved), while resolves the name of action variables.  How the command group definition - the action and the response variable settings - looks like? Maybe you are using '*' only in the setting of response variable, but not action? Then command processing does not know how to resolve this '*' (it assumes that variable name contains the '*' char).  The wildcard can work only if used in settings for as well name of action as response variables.

Similar Threads

  1. Problem Facing on HTML5
    By AJAY KUMAR CHEKKA in forum zenon Supervisor
    Replies: 0
    Last Post: 29th April 2019, 09:28
  2. Replies: 2
    Last Post: 19th May 2018, 06:19
  3. Replies: 0
    Last Post: 18th May 2015, 14:48
  4. Replies: 1
    Last Post: 24th June 2014, 19:51
  5. Search Variables & linked Objects
    By derda in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 3rd February 2011, 00:36

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •