Showing results 1 to 2 of 2

Thread: Report Generator

  1. #1
    Join Date
    08.11.2009
    Posts
    27

    Default Report Generator

    Hi,
    I need a support. I have previously created a project without a REPORT GENERATOR license. Now, we have just upgraded dongle license to include report generator. However, still i cannot see the report generator folder in project manager.

    But if i will add a new project, a report generator folder is automatically added in the new project. My question is how i can add report generator folder in my old project? Is this not automatically added in my old project? Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    22.08.2007
    Location
    Czech Republic
    Posts
    11

    Default Re: Report Generator

    Hi Rolindo,

    maybe your project is configured as a Windows CE project. You can change this in the project settings.

    Ronny

Similar Threads

  1. Seitenumbruch im Report
    By sscherfling in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 25th November 2009, 09:58
  2. Report Help
    By ziadrached in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 26th November 2008, 09:08
  3. Merging Cells in Report
    By ziadrached in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 17th November 2008, 13:16
  4. Report zeigt nichts an
    By sknoerr in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 28th August 2008, 11:32
  5. How to have cumulative alarms time in report
    By fabios in forum zenon Supervisor
    Replies: 6
    Last Post: 21st May 2008, 10:08

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •