Showing results 1 to 6 of 6

Thread: Straton/ModbusTCP driver - How to set parameters?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    19.11.2015
    Posts
    9

    Default Straton/ModbusTCP driver - How to set parameters?

    Hello.
    I'm trying to set a tcp port and ip address in a modbus tcp slave driver.
    In the driver configuration are not fields.

    Click image for larger version

Name:	Zrzut ekranu z 2019-04-26 10-31-39.png
Views:	9
Size:	20.0 KB
ID:	2546
    Last edited by mhanusek : 26th April 2019 at 10:27

Similar Threads

  1. Extended Trend parameters
    By fabio79 in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2012, 13:41
  2. Change RtFunctions parameters in VBA
    By kicker in forum VBA
    Replies: 1
    Last Post: 17th February 2010, 11:05
  3. Start Program error with parameters
    By maurodx in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 16th November 2009, 06:51
  4. Parameters in Property window greyed out?
    By dak2483 in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 25th September 2008, 14:24
  5. RDA archive functionality for the STRATON driver
    By bernhards in forum Drivers
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2008, 13:48

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •