Showing results 1 to 4 of 4

Thread: CEL doesn't record events when loss of connection to RTU

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    04.06.2015
    Posts
    6

    Default CEL doesn't record events when loss of connection to RTU

    Hello,

    I've had some problems with getting events from an RTU when the RTU loses connection. The connected RTU stores the change of events when it looses connection to it's OPC gateway, zenon connects to the OPC gateway as an OPC DA client and reads the status of a point as per the screenshot attached. if I unplug the RTU's ethernet port, the RTU stores the changes of status of the IO and uppon to recconection to the gateway it "discharges" it's event log while it lost connection to the OPC gateway. I've noticed that Zenon ignores all the changes that were done while disconnected as per the attached screenshot. Is there any speacial setting that needs to be done to deal with this?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Zenon events.jpg  

Similar Threads

  1. How to clear cache values after connection loss
    By Praveen Kumar Karthikeyan in forum zenon Energy Edition
    Replies: 1
    Last Post: 2nd August 2017, 08:26
  2. How to clear cache values after connection loss
    By Praveen Kumar Karthikeyan in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 2nd August 2017, 08:26
  3. New AML record
    By diemon in forum VBA
    Replies: 3
    Last Post: 26th May 2015, 14:52
  4. IEC 103 Distrubance Record
    By archie in forum Drivers
    Replies: 13
    Last Post: 13th September 2012, 10:08
  5. Segregation of System events and Process events
    By ansab.tp in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 25th February 2012, 00:54

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •