Showing results 1 to 2 of 2

Thread: SCADA Web Client Starter

  1. #1
    Join Date
    17.09.2017
    Posts
    18

    Default SCADA Web Client Starter

    Hi i'm using Zenon Web Server and i'm connecting to it from a Client by SCADA Web Client Starter.
    my problem is that i have scrool bar and title in the client.
    i want the client to have full screen like in the server.
    i tried to set zoom on 110% in the initcode but it didn't helped.

    tjank you. 

  2. #2
    Join Date
    15.11.2016
    Posts
    94

    Default Re: SCADA Web Client Starter

    Hi,

    The WebClient Starter does not use the initcode.

    Try to start the WebClient Starter via command line (batch file).

    Example:
    zenWebClientStarter -Project PROJECTNAME -Server SERVER1,SERVER2 -WebServer WEBSERVERNAME -WindowStyle FullScreen -Zoom 1

    The "-Zoom 1" should prevent scrollbars.

    Hope this helps.

    BR,
    Georg

Similar Threads

  1. IEC 61850 to send variables from SCADA to ZENON
    By jonastj in forum straton / zenon Logic
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2015, 13:30
  2. How to use Zenon Logic with RTU & also with SCADA at the same time.
    By rajsiyer in forum straton / zenon Logic
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2015, 12:48
  3. Updating Values from Scada to Excel
    By sidramsatyal in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 10th January 2014, 18:49
  4. Eplan and Zenon HMI/SCADA
    By vennan in forum zenon Supervisor
    Replies: 2
    Last Post: 1st November 2012, 16:23
  5. Access to Excel from SCADA Runtime
    By olga in forum VBA
    Replies: 1
    Last Post: 20th November 2010, 02:27

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •