Showing results 1 to 1 of 1

Thread: Problem with Treiberkit760_SP0 when creating new driver

  1. #1
    Join Date
    14.08.2017
    Posts
    1

    Ausrufezeichen Problem with Treiberkit760_SP0 when creating new driver

    hello

    i have a problem with Treiberkit760_SP0 when i generated driver using zenDrvHelper.exe in directory D:\Treiberkit760_SP0\zenDrvHelper , on documentation DriverKit.pdf, Treiberkit710_SP0 is different folder structure when i got. when i compiled mydriver in directory D:\Treiberkit760_SP0\DrvKit\SOURCE\ZENON DRIVERS\DRIVERS\mydriver using visual studio 2015  i got error...


    i try include library to the directory my driver but not works still got a error message,

    thanks, sorry if my english is bad
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1.png   documentation.png   ScreenShot_20170815142448.png   ScreenShot_20170815142636.png   ScreenShot_20170815142647.png  


Similar Threads

  1. Problem with SQL Driver
    By zenek92 in forum Drivers
    Replies: 2
    Last Post: 16th June 2014, 14:43
  2. Sql Driver Problem
    By mcavdar in forum Drivers
    Replies: 13
    Last Post: 27th January 2013, 05:43
  3. Problem with 61850 driver
    By shahrzad in forum zenon Energy Edition
    Replies: 1
    Last Post: 31st August 2009, 02:34
  4. Driver problem
    By flajoso in forum Editor and Runtime Setup
    Replies: 5
    Last Post: 14th July 2008, 07:08
  5. Replies: 0
    Last Post: 21st August 2007, 08:43

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •