Showing results 1 to 2 of 2

Thread: CEL Not filling

  1. #1
    Join Date
    19.05.2017
    Posts
    4

    Default CEL Not filling

    Hello,

    I am trying to get a CEL to work on my HMI.
    When i start and stop the system it gives an message in my CEL and also when i switch an object an event is shown.

    when i use another variable and link it to a reaction matrix no entry in the CEL is shown.
    I linked the variable to a dynamic element and i see it changing in runtime, so the HMI is getting information from my protection relays but it is not entering the change in the CEL.

    I have no idea what i am doing wrong. A few months ago i also tried to make an CEL and this worked fine.
    I exported the Reaction matrixes and screen from that project and imported them into this one but now it doesn't seem to work.

    The previous project wat made using version 7.20 (Build 22047) and this one is 7.50 (build 28116)

    i have added a few screenshots so you can see what my settings are 


    I hope you can help.

    Best regards,

    Mark

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Entries_CEL.png   Entries_CEL_AML.png   EventList_Dynamic_Element.png   Reaction_Matrix.png   Variable_RM_LINK.png  


  2. #2
    Join Date
    19.05.2017
    Posts
    4
    Best Answer

    Default Re: CEL Not filling

    I have found the problem.

    This user had the same problem : 
    https://forum.copadata.com/showthread.php?3479-IEC-61850-variables-not-recognized-in-AML&highlight=CEL

    I had set my time filter to an hour and the source which sends my variable had a local time that was more than an hour of from my HMI.

    So to fix this i changed my filter settings.


Similar Threads

  1. .CEL files
    By parisamoosavi in forum zenon Supervisor
    Replies: 3
    Last Post: 28th October 2014, 08:36
  2. CEL Filter
    By kavya in forum zenon Supervisor
    Replies: 4
    Last Post: 17th April 2013, 09:45
  3. VBA and CEL
    By rob.machin@capula.co.uk in forum VBA
    Replies: 2
    Last Post: 19th October 2012, 11:15
  4. Strange Error while filling Rema
    By mseidel in forum VBA
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2012, 11:10
  5. Cel
    By westbaaam in forum zenon Supervisor
    Replies: 3
    Last Post: 28th December 2009, 10:49

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •