Showing results 1 to 4 of 4

Thread: WebClient 7.20 error

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    10.06.2015
    Posts
    6

    Default WebClient 7.20 error

    Hi All,

    Regarding of the Web Server, using Zenon 7.20 , Web server pro light, when start the web client pc, it has an error which is HTTP Error 503. Also the same thing happens when start web client in webserver pc.

    static ip webclient (192.168.0.17)
    static ip webserver (192.168.0.140)

    Attached some pic about setting on web server , PING result for both Webclient and Webserver and host

    Any one please tell me the info.

    Regards,
    Dalimi
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails PING Webserver.jpg   HTTPError503.jpg   Host.jpg   global_vars.jpg   IIS.jpg  

    PINGWebclient.jpg  

Similar Threads

  1. webclient problem
    By jahidbagwan in forum Webserver/Webclient
    Replies: 1
    Last Post: 7th August 2014, 19:47
  2. zenadminsrv on Webclient
    By junior in forum Webserver/Webclient
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2014, 10:34
  3. ScreenSwitch on WebClient
    By ronmany in forum Webserver/Webclient
    Replies: 1
    Last Post: 26th April 2011, 23:18
  4. Which OS for the zenon webclient?
    By markclemens in forum Webserver/Webclient
    Replies: 2
    Last Post: 20th March 2010, 18:29
  5. VBA on webclient
    By markclemens in forum VBA
    Replies: 0
    Last Post: 14th September 2007, 08:01

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •