Showing results 1 to 2 of 2

Thread: MS SQL and multiple stations

  1. #1
    Join Date
    09.10.2015
    Posts
    1

    Default MS SQL and multiple stations

    Hello,

    I am building a project that consists of a parser that parses data from different stations and inserts them in a MS SQL DB that will be connected to Zenon 7.11.

    I have built the DB tables EMPFANGEN and SENDEN as it is described in the manual.

    The problem is that variables from different stations have the same variable names eg:

    Station1:
    -D100
    -D101

    Station2:
    -D100
    -D101

    etc.

    I cannot see any way to make the variables in the DB distinguish by station since the table only holds variable name and variable value. What is the best way to solve this? Should I use different variable names?
    eg:

    Station1:
    -Station1_D100
    -Station1_D101

    Station2:
    -Station2_D100
    -Station2_D101

    Best regards,
    Giannis

  2. #2
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    995

    Default Re: MS SQL and multiple stations

    yes, you should use unique variable names.

Similar Threads

  1. Multiple monitors
    By prasadkh in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 18
    Last Post: 21st June 2018, 08:00
  2. Multiple copy of variables.
    By mjackson in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 4
    Last Post: 17th September 2014, 14:45
  3. Logging into multiple projects
    By jurijcadez in forum VBA
    Replies: 10
    Last Post: 27th November 2012, 15:52
  4. VBA And Multiple Monitors
    By allmendinger in forum VBA
    Replies: 4
    Last Post: 8th September 2011, 11:40
  5. Multiple Monitors
    By allmendinger in forum zenon Service Engine Supervisor
    Replies: 6
    Last Post: 16th October 2009, 07:13

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •