Showing results 1 to 4 of 4

Thread: Set Value Dialogbox not showing on WebClient

  1. #1
    Join Date
    27.08.2008
    Posts
    50

    Default Set Value Dialogbox not showing on WebClient

    Hello!

    On one of our customers client PCs is not possible to open the Set Value Dialogbox to change the value of a variable. On mouse over I get shown that I should be able to select the element but the dialogbox doesn't pop up.
    If I change the Numerical Value Element to "Set without Dialog" or "via Element" setting values is possible.

    Everything works normal on the server and the other client PCs (of which one is a identical PC with the same configuration)

    I tried to delete the ZenWebClient files, re installed the ZenOn WebClient software, IE compatibility mode and copied the zenon6.ini of a working PC but there is still the same issue.

    Maybe someone experienced the same issue?

    ZenOn 6.21 SP0 Runtime + WebServer

    Client PC:
    Windows 7 SP1
    Internet Explorer 9
    ZenOn WebClient 6.51

  2. #2
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    790

    Default Re: Set Value Dialogbox not showing on WebClient

    Are you scrolling the screen before? Maybe it pops up out of the current sight.

  3. #3
    Join Date
    30.05.2007
    Location
    Salzburg
    Posts
    879

    Default Re: Set Value Dialogbox not showing on WebClient

    you have to put the WebServer site to the "trusted sites" (or alternatively deactivate the secure mode) in the internet explorer.
    it is a kind of pop-up blocker within the internet explorer which prevents such dialogs in zenon to be open.

    regards,
    herbert


  4. #4
    Join Date
    27.08.2008
    Posts
    50

    Default Re: Set Value Dialogbox not showing on WebClient

    Put the server IP into the "trusted sites" and it works.

    Thank you very much!

Similar Threads

  1. How to set the symbolic address????
    By nollh in forum VSTA
    Replies: 1
    Last Post: 12th March 2015, 10:41
  2. One button -> 2 variables set to 1
    By iweinclaerhout in forum zenon Supervisor
    Replies: 7
    Last Post: 18th July 2014, 12:53
  3. Showing Archived data
    By talal.mubarak in forum zenon Energy Edition
    Replies: 3
    Last Post: 22nd August 2011, 13:23
  4. Showing BMP file
    By dhiraj in forum zenon Supervisor
    Replies: 1
    Last Post: 18th July 2011, 12:50
  5. How to set substitute value for variable?
    By stolyarov_as in forum VSTA
    Replies: 2
    Last Post: 11th July 2011, 09:00

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •