Showing results 1 to 2 of 2

Thread: Process gateway(Modbus)

  1. #1

    Default Process gateway(Modbus)

    Hi,

    in process gateway of zenon(7.0), i have noticed that there is only option for setting holding register offset. But i want to configure for read input register in process gateway(function 02h). How do i make this possible?

  2. #2
    Join Date
    30.05.2007
    Location
    Salzburg
    Posts
    879

    Default Re: Process gateway(Modbus)

    please check the help documentation on this:
    Manual -> Process Gateway -> Requirements

    Attention

    If the Modbus Slave driver is used, the Process Gateway only supports:

    Function Code 3: Read Multiple Registers
    Function Code 16: Write Multiple Registers


    regards,
    herbert

Similar Threads

  1. Process Data Gateway
    By knubla in forum Drivers
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 2013, 10:47
  2. Process Gateway
    By murphys in forum Drivers
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2011, 09:45
  3. DNP- Process Gateway
    By hoscillada in forum Drivers
    Replies: 6
    Last Post: 17th December 2009, 05:48
  4. Process gateway-DNP3
    By rolindo in forum Drivers
    Replies: 1
    Last Post: 17th December 2009, 02:03
  5. Process Gateway
    By hoscillada in forum Drivers
    Replies: 12
    Last Post: 8th November 2009, 22:57

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •