Showing results 1 to 2 of 2

Thread: OPC AE and Zenon

  1. #1

    Default OPC AE and Zenon

    Hello!
    We need to use Zenon as OPC AE client. Is there such ability? if not, may be some workaround exists?

  2. #2
    Join Date
    18.07.2011
    Posts
    136

    Default AW: OPC AE and Zenon

    Hi.

    No unfortunately our driver does not support OPC AE. Our OPC-driver only supports Data Access.
    How about using a other protocol instead of OPC. What device are you trying to connect?

Similar Threads

  1. Zenon OPC Server Versions and Compliances?
    By hoscillada in forum Drivers
    Replies: 15
    Last Post: 15th June 2013, 01:39
  2. Zenon OPC Server Issue
    By shikra in forum Drivers
    Replies: 4
    Last Post: 29th May 2012, 01:31
  3. OPC-server Kepware and Zenon 6.51
    By croc in forum Drivers
    Replies: 1
    Last Post: 13th August 2011, 01:44
  4. Zenon OPC through VPN
    By shikra in forum Drivers
    Replies: 3
    Last Post: 13th March 2010, 08:04
  5. zenOn mit OPC UA
    By hp in forum Drivers
    Replies: 5
    Last Post: 9th March 2009, 17:26

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •