Showing results 1 to 4 of 4

Thread: Command function in energy edition

  1. #1
    Join Date
    28.07.2010
    Posts
    15

    Default Command function in energy edition

    Hi,

    I'm having problem to link this command to context menu. When ever I ran the runtime and click on the assigned combined element, the context menu does not appear. Please show me the correct way to create command cotext menu and link it to combined element?

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails help.jpg  

  2. #2
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    831

    Default Re: Command function in energy edition

    You must create a context menu. A simplest is a context menu with macro $all$ - like on my screenshot --> in the Runtime the entries with all available commands will be created automatically.
    And you must link this menu with the property Runtime of the screen element linked with your response variable.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails menu_with_all_commands.PNG   menu_by_screen_element.PNG  

  3. #3
    Join Date
    28.07.2010
    Posts
    15

    Default Re: Command function in energy edition

    Quote Originally Posted by ursulap View Post
    You must create a context menu. A simplest is a context menu with macro $all$ - like on my screenshot --> in the Runtime the entries with all available commands will be created automatically.
    And you must link this menu with the property Runtime of the screen element linked with your response variable.
    I've tried your suggestion, but it still didn't works. Do in need to create special function for this?

  4. #4
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    831

    Default Re: Command function in energy edition

    To call context menu you don't need any extra function.

    To make the Command Processing work first make sure there are no errors nor warnings during copilation of your project in zenon Editor.
    And for example, when you forgot to link your command group with the command and response variables, it will not work. Just to create a command group is not enough; even when you don't use there any wildcards in variable name settings, you must set the variables property Command group too; by command and response variables.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Capture2.PNG  

Similar Threads

  1. Per Shift Energy
    By tanveerali in forum zenon Energy Edition
    Replies: 4
    Last Post: 22nd May 2018, 12:40
  2. energy calculation in zenon 6.51
    By hoscillada in forum zenon Energy Edition
    Replies: 1
    Last Post: 2nd January 2012, 08:02
  3. Calculating energy
    By talal.mubarak in forum zenon Energy Edition
    Replies: 1
    Last Post: 15th December 2011, 11:53
  4. Advantage of ZenOn Energy version versus Standard version?
    By lephis in forum zenon Energy Edition
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2011, 23:54
  5. command
    By westbaaam in forum VBA
    Replies: 2
    Last Post: 9th October 2009, 06:30

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •