Showing results 1 to 2 of 2

Thread: how to scan the qr code via zenon ??

  1. #1
    Join Date
    16.12.2010
    Posts
    33

    Cool how to scan the qr code via zenon ??

    Dear All,

    using the zenon 8.2,

    I wanna the interface for scanning the qr code.

    Do you have any success how to scan it via zenon ??

    please let me know.

    scanner model name and vsta.

    Thanks. Best Regards,

  2. #2
    Join Date
    31.05.2018
    Posts
    10

    Default Re: how to scan the qr code via zenon ??

    I think that using VSTA for it would be a pretty bad idea.

    I am sure it could be done via AddIn Engine - all depends on the particular use case (i.e. are you trying to scan the QR with the USB camera? Do you need the solution to automatically detect the QR codes? And so on...). I did something similar back in the days for the barcode scanning and quality inspection (using Basler cameras) and it wasn't that difficult - all came down to defining the actual requirements and then just developing it. 

    Unfortunately I can't give you the exact solution, but we can always talk about some private consulting .



Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 14th June 2021, 10:05
  2. Scan shows no value + Cant save internvar.bin
    By brc in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 4
    Last Post: 12th November 2014, 15:36
  3. Cant scan trend values
    By brc in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 1
    Last Post: 24th September 2014, 10:50
  4. Using C++ code in Zenon
    By mrocznia in forum VSTA
    Replies: 2
    Last Post: 22nd January 2014, 14:42
  5. Replies: 0
    Last Post: 11th March 2010, 15:59

Tags for this Thread

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •