Showing results 1 to 4 of 4

Thread: action lock symbol

  1. #1

    Default action lock symbol


    Hi everyone,

    Currently, i have configure a lock action in my command group. I want to ask how do i configure the combi element that show my item was lock. I am referring to this lock action in the command processor. based on this help chapter, the lock action is linked to M1 status bits, thus i have create a formula for the combi element representation. but it seem does not work.

    thank you

  2. #2
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    1,107

    Default Re: action lock symbol

    You can check if RV gets M1 status bit: in the command screen screen element 'Response variable (status)', or in the CEL column (if you produce the CEL entry by value/status change of RV, e.g. by linked reaction matrix), or if RV is linked to some dynamical screen element - by mouse right-click on the element (by default displays current variable information). 

    If your combined-element does not evaluate the M1 status bit, than maybe is configured to first evaluate another states/values? By first met condition, by default, there is no next evaluation. 

     

  3. #3

    Default Re: action lock symbol

    Quote Originally Posted by ursulak View Post
    You can check if RV gets M1 status bit: in the command screen screen element 'Response variable (status)', or in the CEL column (if you produce the CEL entry by value/status change of RV, e.g. by linked reaction matrix), or if RV is linked to some dynamical screen element - by mouse right-click on the element (by default displays current variable information). 

    If your combined-element does not evaluate the M1 status bit, than maybe is configured to first evaluate another states/values? By first met condition, by default, there is no next evaluation. 

     

    Hi, current my RV gets the M1 status bits, how do i configure the combi element to show that the item is currently being lock.

    thanks 

  4. #4
    Join Date
    01.07.2008
    Location
    Salzburg, AT
    Posts
    1,107

    Default Re: action lock symbol

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails sIqynQT1oP.png  

Similar Threads

  1. trigger the Screen type action by variable
    By sgh66 in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 1
    Last Post: 8th November 2019, 11:10
  2. Windows Key Lock for operator.
    By nivish in forum Engineering Studio & Service Engine (former zenon Editor & Runtime)
    Replies: 2
    Last Post: 25th June 2019, 12:18
  3. Status of Action Variables in Runtime
    By salmanhassan2 in forum zenon Energy Edition
    Replies: 19
    Last Post: 29th April 2015, 15:52
  4. Command Fenster - Ruckmeldung Action Darstellung
    By jusufs in forum zenon Energy Edition
    Replies: 1
    Last Post: 23rd July 2010, 08:52
  5. Action buttons at the command interlocking
    By markclemens in forum zenon Energy Edition
    Replies: 0
    Last Post: 8th August 2007, 16:05

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •