Search:

Type: Posts; User: manoelribas

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    9,949

    Re: Communication Error

    Yes, I did.
  2. Replies
    2
    Views
    9,949

    Communication Error

    Hey guys, I'm having a problem with my wireless connection between the pc and the ev3, every 2 or 3 sec there is a communication error, and that makes it very hard to control e whatch my variables,...
  3. Replies
    2
    Views
    10,982

    Re: Color and ultrasonic sensors

    The color sensor does not work with the infrared sensor, what do I do?
  4. Replies
    2
    Views
    10,982

    Re: Color and ultrasonic sensors

    I was mistaken, it's not a ultrasonic sensor, it's the infrared sensor in the proximity mode, if i disconnect one of them the other works a little better, but, for example, my color sensor is not...
  5. Replies
    2
    Views
    10,982

    Color and ultrasonic sensors

    I'm using structured text to program my EV3, and I'm having a problem using the color sensor and the ultrasonic sensor, first of all I don't really know the parameters for, mode, status and value,...
  6. Replies
    2
    Views
    9,937

    Re: Missing drivers for engines on EV3

    Thank you very much philipl.
  7. Replies
    2
    Views
    9,937

    Missing drivers for engines on EV3

    Hey guys, anyone knows how to solve this problem, when i configure my controler to the ev3, only shows sensors e the button, but no drivers... Thanks.
  8. Re: Missing Motors in FieldbusKonfig of zenon logic for EV3

    Can you explain me what you did to solve the problem?
    Thank you.
Showing results 1 to 8 of 8