Search:

Type: Posts; User: agh_team

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    15,361

    Re: Connection StratonZenon

    Thanks a lot! It was really helpful
  2. Replies
    7
    Views
    15,361

    Re: Connection StratonZenon

    Could somebody list the most important things to do to establish this connection ?
  3. Replies
    7
    Views
    15,361

    Re: Connection StratonZenon

    Ok, so we tried to use colon after 'localhost', but unfortunately it doesn't help in our issue.
  4. Replies
    13
    Views
    26,289

    Re: Colour and infrared sensors

    Main problem is that PORT_X_VALUE (Colour Sensor is connected to Port X, where X is 0,1,2 or 3) is always equal 0.0 (PORT_X_STATUS is equal 0)
  5. Replies
    7
    Views
    15,361

    Re: Connection StratonZenon

    and also there is problem to import variables from Driver. We noticed that at the moment of launching Zenon Runtime there is a try to establish connection at port 1200 but connection seems not to...
  6. Replies
    7
    Views
    15,361

    Connection StratonZenon

    Hi,
    we have a problem. We established wireless communication between Straton and Lego EV3. Now we want to show changing Straton variables in Zenon environment. We connected some variables to Zenon...
  7. Replies
    13
    Views
    26,289

    Re: Colour and infrared sensors

    In Mode 0 it shines red, in Mode 1 it shines blue, in Mode 2 it shines blue&green
  8. Replies
    13
    Views
    26,289

    Re: Colour and infrared sensors

    Hi,
    we have the same problem. We can't use infrared sensor with color sensor together. If we connect only infrared sensor it works fine. If we connect only color sensor it does not works fine....
Showing results 1 to 8 of 8