PDA

View Full Version : Webserver with Zenon Operator



joelprasad
1st September 2018, 21:19
Hello Team,<br>Does Zenon Webserver works with Zenon Operator?

joris.l
3rd September 2018, 07:05
Hello Team,<br>Does Zenon Webserver works with Zenon Operator?<br>
<br>Hi Joel,<br>Yes, the zenon Web Server does also work with Operator.<br><br>BR,<br>Joris

joelprasad
3rd September 2018, 07:33
<br><br>
<br>Hi Joel,<br>Yes, the zenon Web Server does also work with Operator.<br><br>BR,<br>Joris<br><br>Hello Joris,<br>Will it work with Operator, even if I have configured Web Server in internet environment?<br>
<br>

Srikanthg
4th September 2018, 05:10
<div>Hi Joel/Joris,</div><div><br></div><div><br></div><div>As per my knowledge, the zenon Web Server in internet environment will not work with Operator.</div><div>Please find attached image</div><div><br></div><div>Warm Regards,</div><div><br></div><div>Srikanth G</div>

joris.l
5th September 2018, 09:21
Hello Joris,
Will it work with Operator, even if I have configured Web Server in internet environment?




Yes it will work also when the Web Server is configured as a regular web server and not on the same machine (like light version).




As per my knowledge, the zenon Web Server in internet environment will not work with Operator.


That's not the case. Operator works with all Web Server versions.