PDA

View Full Version : Process Gateway error



mrdaotrongviet
28th January 2015, 12:36
Dear Support Team

When I turn on Process Gateway there is an error. You can see picture.http://www.mediafire.com/view/ud739p3t4upysu5/CAM00627[1]

Can you help me to give the reason for this? Maybe this is the reason I can not connect ASE2000 to Process Gateway???

Thanks

ursulak
28th January 2015, 12:53
i cannot see the picture

mrdaotrongviet
29th January 2015, 04:31
Sorry. My post have an error. So I repost the picture.
http://www.mediafire.com/view/ud739p3t4upysu5/CAM00627[1]

ursulak
29th January 2015, 08:12
When you want to attach screenshot to post on Forum use the Additional Options (below the field for post text) - Attach Files.

The message on the picture informs you that the Process Gateway cannot start IEC870Slave. The typical reason of problems is when another Windows application uses the same IP Port (default 2404) as you configured in the Slave, e.g. when you try to start second zenPG with the same communication options.
Or when the Slave is configured to use variables which are not existing in zenon project anymore, but then there will be also message with variable names.

What errors/warnings writes Process Gateway into LOG?
You can use Diagnosis Viewer to open existing LOG-files from previous starts or view online new try.

mrdaotrongviet
5th February 2015, 08:43
I used IEC101. It ok now when I change COM Port to right COM Port. Thanks